Megtartják a Gencsi Söprűt is

2023.02.02. 15:37

Pünkösdi fesztivál lesz ismét Gencsapátiban

Három év kényszerű szünet után idén május 26-28. között rendezik meg a Pünkösdi Fesztivált Gencsapátiban.

Horváth László

Pünkösdi Fesztivál - Gencsapáti

Fotó: Pozsár András

Ismét igazi összművészeti programra készülnek, szervezés még javában zajlik, folyamatos az egyeztetés a fellépő zenekarokkal, együttesekkel. Idén több újdonság is várható - például visszaváltható poharak lesznek -, amivel további lépéseket tesznek a környezettudatosság felé.  

Bizonyos, hogy mozgalmas lesz a május vége a településen, hiszen három év kényszerszünet volt a Pünkösdi Fesztivál történetében. 

- Az elmúlt években a koronavírus miatt nem tudtuk megtartani a fesztivált, azonban szeretnénk hozni a korábban megszokott színvonalat – kezdte Tolnay Ákos főszervező. – Most is több színpadon zajlanak majd a koncertek, az ország legnépszerűbb könnyűzenei előadóit, dj-t szeretnénk ismét elhozni a rajongóknak. Az eddigi érdeklődések alapján tudjuk, hogy a közönség is várja már a fesztivált. 

Megtudtuk: a fesztivál keretében ezúttal is május utolsó vasárnapján, pünkösdvasárnap tartják meg a Gencsi Söprű Néptáncfesztivált.  


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában