A hét ingatlana

2023.03.26. 11:26

Szerényen Herényben: íme egy 205 milliós csoda otthon! - fotók

A Herényben kínált, 400 nm-es ingatlan és a hozzá tartozó, varázslatos kert igazi gyöngyszem a helyi ingatlan kínálatban! Ragyogó fotók egy - hát mondjuk ki őszintén - irigylésre méltó otthon kapcsán!

ingatlanbazar.hu

“Kiemelten jó helyen , összeköltözőknek vagy akár vállalkozásra is alkalmas lehetőségekkel ! Sok szobás szép ház Herényben dupla garázzsal, parkosított kerttel! Az ingatlan 2006-ban épült, folyamatosan karbantartott, egy festés után csak be kell költöznie! Intim kellemes kert, nagy terasz, jó szomszédok! A ház ideális választás lehet egy többgenerációs családnak is, a jó elosztás és a tágas terek miatt. 

A 712 m²-es telken fekvő épület új gazdája télen-nyáron a nyugalom szigetén érezheti magát. Az ingatlan egyedi tervezésű, kívül-belül igényes anyagok felhasználásával és beépítésével készült, a 44-es Porotherm falazata szigeteléssel egy rendkívül alacsony fenntartást eredményez. (30 E Ft/ hó a gáz átalány) Az egyedi stílusú ingatlanba belépve, egy tágas közlekedőből nyílik a nagy méretű, különös gonddal és igénnyel kialakított és berendezett étkező-nappali-konyha (65m2) , ahol többek között kandalló is emeli az amúgy is magával ragadó hangulatot. Itt a földszinti részen található még egy szoba, fürdőszoba, wc, ami egy külön lakrésznek is használható, lehetőség van egy saját kis konyha kialakítására, az emeleten 4 szoba, 3 fürdőszoba kényelmes közlekedő, terasz található. 

Egy rendkívül körültekintően megtervezett, gyorsan beköltözhető házról van szó Szombathely nívós, kedvelt részén. A ház alatt található pincerész , a lakórészhez hasonló minőségben készült el, ami jelenleg a wellness, szórakozás helyszíne, itt kapott helyet a gépészet, szauna, szolárium, de lehetőség olyan családok számára , akiknek otthonuk mellett a munkalehetőség is adott, mivel ez a szint vállalkozásra is alkalmas, a több kisebb helyiség mellett egy nagyobb 40m2-es is ki lett alakítva, ami az udvarról egy külön bejárattal megközelíthető. Akár ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, szépségszalonnak, üzlethelyiségnek. A szomszédoktól teljesen elzárt, intim nagy terasz, egy tündéri parkosított kert ,ami lehetőséget ad a nagyobb családi és baráti együttlétekre, a 6X3 m-es, 1,5m mély fedett medence, kerti grillező, kerti hinta, 5 személyes , párszor használt jakuzzi kényelmes, nyugodt pihenést biztosít ebben a rohanó, zajos világban. [...]”

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!