Rendőrségi hírek

2022.05.17. 19:00

Füreden megállítottak egy autót, kiderült, a sofőrt és az utast is körözték

Rendőri intézkedések Veszprém megyében.

Forrás: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három embert őrizetbe vett, és tizenhat főt elfogott, közülük kilencet bűncselekmény elkövetésén tetten értek. A járőrök hét embert előállítottak, négyet az ellenük érvényben lévő körözés miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre. 

A rendőrök 2022. május 16-án 16 óra 35 perckor Balatonfüreden, a Széchenyi István utcában intézkedés alá vontak egy személyautót és annak 51 éves női sofőrjét, valamint 52 éves férfi utasát.  Az igazoltatáskor megállapították, hogy mindkét ember ellen körözést bocsátott ki a Pápai Járásbíróság egy büntetőeljárás kapcsán. Az egyenruhások a Pápa-környéki nőt, valamint a pápai férfit elfogták és előállították, majd - őrizetbe vételük mellett - a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították őket. - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!