Folytatják a megkezdett munkát

2022.08.16. 15:40

Veszprémbe látogatott Lázár János építési és beruházási miniszter

Lázár János építési és beruházási miniszter kedden Veszprémbe látogatott, ahol Ovádi Péter országgyűlési képviselővel és Porga Gyula polgármesterrel a város infrastrukturális fejlesztéseiről beszéltek, Udvardy György érsekkel pedig bejárták a folyamatban lévő beruházásokat.

Napló

Porga Gyula polgármester, Lázár János miniszter és Ovádi Péter országgyűlési képviselő

Forrás: Ovádi Péter/Facebook

A látogatásról a legnagyobb közösségi oldalon számoltak be a résztvevők. Ovádi Péter országgyűlési képviselő azt írta, a miniszterrel áttekintették az infrastrukturális fejlesztések jelenlegi állását. "Biztosított minket arról, hogy Magyarország Kormánya továbbra is elkötelezett a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projekt mellett, hiszen mindannyian tudjuk, hogy ez a cím óriási lehetőség Veszprém városának és a térségnek egyaránt." Porga Gyula polgármester úgy fogalmazott: "Köszönöm, hogy Magyarország Kormánya is kiemelten fontosnak tartja az EKF-projektet és a benne rejlő lehetőségeket. Miniszter Úr, Isten hozta Veszprémben! Szeretettel visszavárjuk!"

Udvardy György érsek és Lázár János miniszter
Forrás: Lázár János/Facebook

Lázár János miniszter közösségi oldalán megosztotta az olvasókkal, hogy Veszprém fontos a kormány számára: az elkezdett beruházásokat befejezik.  "A miniszterelnök megbízásából egyházi vezetőket, polgármestereket és országgyűlési képviselőket keresek fel a napokban, hogy a beruházások felfüggesztéséről, felülvizsgálatáról és átütemezéséről egyeztessünk. Ma délelőtt Veszprémbe látogattam, délután Székesfehérvárra megyek, holnap Egerben és Miskolcon tárgyalok, majd Nyíregyháza következik."
Lázár János találkozott Udvardy Györggyel, a Veszprémi Főegyházmegye érsekével, bejárták a folyamatban lévő beruházásokat. "A megkezdett munkát folytatjuk!" - írta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában