72 óra

2022.09.26. 07:44

Balesetek, drog és bűncselekmények - Nem tétlenkedtek a rendőrök a hétvégén

Az elmúlt hétvége eseményei Veszprém megyében.

Forrás: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök három személyi sérüléssel és tizenöt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány huszonöt embert előállított, tizenhármat elfogott, közülük hetet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést nyolc esetben hajtottak végre – írja a rendőrség honlapja.

A járőrök szeptember 25-én 17 órakor Pápa belterületén egy 21 éves helyi lakossal szemben intézkedtek, aki személygépkocsijával közlekedve feltehetően nem megfelelően választotta meg a sebességét, a vizes úttesten elvesztette uralmát a jármű felett, majd autójával az út menti füves területen lévő fának csapódott. A balesetben a sofőr megsérült, emiatt kórházi ellátásra szorult. Az egészségügyi intézményben a férfi ruházatából kábítószergyanús növényi származék került elő, és a férfinál alkalmazott drogteszt eredménye pozitív értéket mutatott, így a férfi ellen büntetőeljárást indítottak a rendőrök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!