Ezúttal egy vacsora közben vitatták meg a legfontosabb kérdéseket

2022.12.09. 12:00

Nemesvámosi üzletemberek találkoztak

A nemesvámosi önkormányzat a pandémia utáni időszakban hívta életre üzletitalálkozó-sorozatát, amelyen a helyben működő vállalkozások vezetőivel tart negyedévente reggelit. A csütörtöki kivételes eset volt, hiszen az Allegro Cafe és Étteremben vacsorára jöttek össze a meghívottak.

Juhász-Léhi István

Sövényházi Balázs polgármester köszöntötte az üzleti vacsorára érkezőket

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Sövényházi Balázs, Nemesvámos polgármestere elmondta, az esemény vendégeként Gazsi Attila, a VOSZ elnöke tartott előadást, egyfajta gazdasági kitekintést. Az üzleti vacsora előtt azonban ünnepélyes keretek között egy szerződés aláírására is sor került a Haribo Hungária Kft.-vel, mely szerint egy gyalogátkelő önkormányzati tulajdonba adásáról döntöttek a felek. Az átkelő tervezését a helyi önkormányzat finanszírozta, míg a kivitelezést teljes egészében a Haribo állta. 

Sövényházi Balázs, Nemesvámos polgármestere és Perjés Ákos, a Haribo Hungária Kft. ügyvezető igazgatója írta alá a szerződést 
Fotós: Pesthy Márton/Napló

A polgármester kérdésre válaszolva elmondta azt is, hogy a jövő év elején újabb infrastrukturális beruházásokat adnak át a községben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában