Erőszak

2023.03.23. 15:00

Féltékenységből a nyílt utcán támadt rá egy másik nőre Ajkán

Garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat az Ajkai Járási Ügyészség azzal a 35 éves nővel szemben, aki féltékenységből a nyílt utcán támadt rá egy másik nőre Ajkán.

Veszprém Vármegyei Főügyészség

A vádirat szerint az elkövető féltékenység miatt neheztelt a sértettre, s amikor tavaly december közepén meglátta az egyik helyi járaton, odaszólt, hogy beszélni akar vele, amire a nő nem reagált. Ezután a vádlott a vásárcsarnok előtt újra meglátta a sértettet, odament hozzá, és a haját hátulról megragadva földre szorította, majd többször ököllel arcon ütötte. A vádlottat és a sértettet két férfi próbálta szétválasztani, azonban az elkövető továbbra is folyamatosan ököllel ütötte riválisát, majd miközben a férfiak elhúzták a sértettől, még több alkalommal megrúgta a nőt. A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos, rándulásos sérüléseket szenvedett, melyek miatt kérte a vádlott felelősségre vonását. Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát és abban pénzbüntetés kiszabását kérte az indulatos elkövetővel szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!