Happy end

2023.03.28. 17:06

Visszakapta ellopott kerékpárját a pápai kislány

A pápai rendőrök előállították a gyermekkerékpárt lopó káptalanfai 18 éves fiatalt.

police.hu

A kerékpárt a rendőrök visszaadták a jogos tulajdonosának és a kislányt láthatósági mellénnyel és kerékpáros védőfelszereléssel is megajándékozták

Forrás: police.hu

Egy pápai hölgy 2023. március 24-én délután tett feljelentést a Pápai Rendőrkapitányságon ismeretlen elkövető ellen, aki 2023. március 23-án 20 óra és másnap 6 óra 30 perc között ellopta a kislánya kerékpárját, amit az egyik pápai áruház kerékpártárolójában felejtettek. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként 2023. március 25-én délelőtt egy pápai férfi otthonában találták meg a több tízezer forint értékű kétkerekűt, amit lefoglaltak. A férfi elmondta, hogy a biciklit két napja hozta egy ismerősük a kislányának ajándékba. Az egyenruhások egy órán belül a pápai autóbuszpályaudvaron igazoltatták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak. A 18 éves káptalanfai lakos ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

A kerékpárt a rendőrök visszaadták a jogos tulajdonosának és a kislányt láthatósági mellénnyel és kerékpáros védőfelszereléssel is megajándékozták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!