Az ajtó üvegét is betörte

2023.03.29. 19:00

Lombseprűvel ütötte szomszédját az ittas balatonfüredi férfi

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 63 éves férfit.

Forrás: rendőrség

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. március 27-én a késő délutáni órákban arról, hogy az egyik balatonfüredi ingatlanban egy ittas férfi bántalmazta a szomszédját - írja a police.hu. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt, majd a 63 éves férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra. 

Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a tettes a két családi ház közös udvarán szóváltásba keveredett a szomszédjával, majd a vita hevében felkapta a falhoz támasztott lombseprűt, és többször megütötte vele a sértettet, a szerszám aztán el is törött. 

Ezután bement a házába, az elkövető azonban utánament, majd dühében egy konzervet a földhöz vágott, egy szekrényt feldöntött, és egy ott talált járókerettel bedobta a bejárati ajtó üvegét. 

Forrás: rendőrség

A 63 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és ellene garázdaság, könnyű testi sértés és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!