24 óra krónikája

2023.06.07. 08:09

Elfogatóparancs volt érvényben ellene - Várpalotán csípték el a rendőrök

A járőrök 2023. június 6-án 16 óra körül Várpalotán igazoltattak egy 39 éves helyi lakost - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mint írják, az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és a büntetést később az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A járőrök a körözött személyt ezután elfogták, majd előállították, és a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hat főt vett őrizetbe és két személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Kilenc embert állítottak elő, köztük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!