A friss számunk fő témája a kerti sütögetés. Nagy kerti grillpartinkon többféle sült húst és zöldséget tálalunk a vendégeknek. Ajánlunk mellé hűsítő tortát, és néhány jól szállítható, melegtűrő nyári süteményt. Adunk pár jó ötletet arra is, mit főzzük a sokféle friss zöldségből, mit süssünk a júliusi gyümölcsökből.

Megjelent a Vidék íze júliusi száma!

A nagy kerti grillpartin háromféle húst sütünk (kolbászhússal töltött tarját, rablóhúst és görög csirkemellet), mellé készül pár zöldséges fogás is. A desszert pedig egy hűsítő mentás áfonyatorta. A hétköznapokra ajánlunk pár laktató nyári salátát és pár liszt nélküli, különleges ízesítésű főzeléket. A nyaralóknak olyan egyszerű, serpenyős ételekkel készülünk, amelyekkel mindenki jóllakik az egész napos strandolás, sportolás után, ráadásul nagyon-nagyon finomak is. Sütöttünk pár szép tortát meggyel és málnával, eláruljuk, mitől lesz tökéletes az égetett tészta.

A számtalan jó, nyári recept mellett többféle érdekes olvasnivalót is kínálunk a lapban, a házi kenyérsütők figyelmébe ajánljuk a pásztói Júlia Bio Malmot, a Főzőnapló rovatban Zákány Judit, a Mentessüticake gazdája mesél arról, miért kezdett el mentes süteményeket sütni, meg persze kapunk pár remek receptet is tőle. Bemutatjuk Franziska második üzletét, az újonnon nyitott pesti reggelizőt, valamint a legjobb hagyományokat tovább vivő hatvani Udvarház Éttermet is. O. Horváth György ismét két fantasztikus szabadtéri étellel örvendeztet meg minket.

Kedvcsinálóként az új lapból pár receptet megosztunk. Hamarosan itt is olvasható lesz a fóliában sült kolbászos tarja, a tárkonyos cukkinifőzelék, a rumos mazsolás blondie és a málnás sajttorta receptje.

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.