Az iratokat átadták az ügyészségnek

2022.05.28. 10:35

Nem nyújtott segítséget a zalaegerszegi férfi, a rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát

police.hu

Forrás: police.hu

Egy ismeretlen személy közlekedett egy személyautóval 2021. július 26-án 15 óra 35 perckor a 75-ös számú főúton, Pölöske irányából Zalaszentmihály felé. Amikor a 26-os számú kilométerszelvényhez ért, áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol vele szemben egy 33 éves pókaszepetki férfi és három utasa közlekedett személygépkocsival.

A szabályosan közlekedő jármű sofőrje, hogy a frontális ütközést elkerülje, autójával letért az útpadkára, ahonnan még vissza kormányozta járművét, azonban ennek következtében átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba majd az árokba borult. A baleset következtében a vétlen járműben utazók könnyebben megsérültek.

Forrás: police.hu

A rendőrök adatgyűjtést követően jutottak el egy 29 éves zalaegerszegi férfihoz, akit segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!