Elvesztette uralmát a jármű felett

2022.07.04. 09:15

Megcsúszott a járművel, az út melletti tarlós területen állt meg Bak közelében

Az elmúlt 24 órában történt.

police.hu

Forrás: police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 53 éves horvát állampolgárságú férfi közlekedett személyautóval 2022. július 3-án 17 óra 30 perc körül a 74-es számú főúton Fakospuszta felől Bak irányába. A 28-as kilométerszelvényhez érve áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahonnan hirtelen megpróbálta a járművét visszakormányozni, majd elvesztette uralmát felette, megcsúszott és végül az út mellett lévő tarlós területen állt meg. A baleset következtében a sofőr könnyebben megsérült.

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök hét főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt - írja a police.hu

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában