Befejezték az ügy vizsgálatát

2022.08.13. 10:30

Két személyautó ütközött Zalaegerszegen

A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Zaol

Forrás: police.hu

Egy 39 éves pókaszepetki férfi közlekedett 2022. február 12-én délután egy személygépkocsival Zalaegerszegen a Batthyány Lajos utcában a belváros irányába. A Budai-Nagy Antal utca kereszteződésénél elnézte a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzését - mivel az egyenes haladóknak pirosat jelzett, a jobbra kis ívbe kanyarodóknak pedig zöldet - és behajtott a kereszteződésbe, és összeütközött a forgalomirányító fényjelző készülék zöld jelzése alatt a Budai-Nagy Antal utcáról a Stadion utca felé haladó 68 éves helyi férfi által személygépkocsival. A baleset során az utóbbi gépjárműben utazó 63 éves helyi nő súlyosan megsérült.

 

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai a közúti baleset okozása miatt folytatott büntetőeljárás esetében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek. Írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában