Baleset

2022.11.26. 10:14

Halálra gázolt egy embert a Zalaegerszegre tartó vonat (frissítve)

Székesfehérvárnál történt a baleset.

feol.hu

Forrás: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

A helyszínen jelenleg is kint vannak a rendőrök és a tűzoltók. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kommunikációsa a feol.hu kérdésére adott tájékoztatást a gázolásról. Az esettel kapcsolatban megkerestük a a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot is, amint megérkezik válaszuk, természetesen közöljük. 

Frissítés 12.00
Székesfehérvár és Sárszentmihály állomás között már közlekednek a vonatok, nem kell pótlóbuszokkal utazni. A Székesfehérváron –Veszprém–Szombathely vonalon fokozatosan, a késő délutáni órákban állhat helyre a menetrendszerű vonatközlekedés, a vonalon közlekedő Bakony és Göcsej IC vonatok menetrendje is. 

Frissítés 10:05

A rendőrség tájékoztatása szerint november 26-án 7 óra 53 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy menetrend szerint közlekedő személyvonat elgázolt egy a vasúti síneken sétáló férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A rendőrség az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint eljárva vizsgálja az eset körülményeit.

Forrás: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap 

 

Forrás: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap 

Forrás: feol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában