Sportos alak, pozitív kisugárzás

2022.11.29. 11:37

Újabb zalai szépség jutott országos szépségverseny döntőjébe

Sportos alakja, mosolya és pozitív kisugárzása miatt a 27 éves nagykanizsai Makai Felícia is bekerült a nemzeti szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjébe.

Benedek Bálint

Forrás: ZH

Az ifjú hölgy éppen tizenegy évvel ezelőtt Miss Alpok-Adria zalai fordulóján indult, ahol harmadik lett. Aztán máshova került a hangsúly, az érettségit követően pénzügy-számvitel szakon szerzett képesítést. Csupán két évet töltött a szakmában, de végül túl monotonnak érezte és váltott. Elvégzett egy műkörmös-pedikűrös tanfolyamot, jelenleg saját szépségszalonjában dolgozik, ahol a körmözésen kívül masszázzsal és füllyukasztással is foglalkozik.

A MISS HUNGARY Magyarország nemzeti szépségversenye a legnagyobb hagyománnyal rendelkező országos, több fordulós klasszikus szépségverseny. Az első verseny megrendezésére még a két világháború között került sor, de a verseny ténylegesen csak 1985 óta van kisebb-nagyobb megszakításokkal megtartva. Idén 32. alkalommal választják meg Magyarország Szépségkirálynőjét.

 

Forrás: ZH

– A városban több ruhabolt alkalmi modelljeként sok fotóssal dolgoztam együtt – mesélte. – Ők mindig dicsérték az alakomat, szerintük jól mozogtam az objektív előtt. Egyikük biztatott, hogy induljak el egy szépségversenyen, ekkor online neveztem. Mindig is érdekelt ez a fajta kihívás, s a virtuális regisztrációt követően felgyorsultak az események: behívtak egy személyes válogatóra, melyről továbbjutottam és most a felnőtt kategória 15 legszebb hölgye között várhatom a december 11-ei döntőt, melyet a fővárosi Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében tartanak. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

A Gálaest 2022. december 11-én 18.00-24.00 óra között Budapesten az AQUAWORLD RESORT Hotel Amazonas termében kerül megrendezésre.

Mindösszesen százötven vendég vehet részt személyesen az ünnepélyes Gálesten, ahol a döntőbe került versenyzők közül megválasztjuk a Miss Tini és a Miss Hungary 2022 udvarhölgyeit és királynőit. A győztesek fejére felkerül a korona és számtalan különdíjat is kapnak a döntőbe jutott szép magyar lányok. Reményeink szerint minden versenyzőnk értékes ajándékokkal fejezi be a versenyt és a helyezésektől függetlenül pozitív élményekkel térhet vissza a mindennapi életébe. 

Forrás: ZH

Felícia kivételes alakját a sportnak köszönheti, hiszen nyolc évig versenyszerűen akrobatikus látványtáncban több világ- és Európa bajnokságon is szerepelt a Szan-Dia Fitness SC csapatával. A sport azóta is folyamatosan az élete része, gyakran látogatja az edzőteremet, de szabadidejében sokat túráznak barátjával. Sőt olykor a nagy mozgásigényű berni pásztor kutyájukkal közösen mozgatják át az izmaikat.

Forrás: ZH

– Kellemes élményt jelentett az ötnapos versenyfelkészítés, hiszen számos új élménnyel gazdagodtam – mosolygott Felícia. – Közvetlenül a döntő előtt még vár ránk a helyszíni felkészítés, ahol a koreográfiákat tanuljuk be, hogy minél lenyűgözőbbek lehessünk. Először kisestélyiben kell a színpadra lépni, ezután következik a bikinis felvonulás, a koronázási ceremóniát pedig az elegáns nagy estélyiben tartják meg. Nagyon jó formában vagyok, a mezőnyből a 176 centiméteres magasságommal szó szerint kiemelkedem, s persze szeretnék jól szerepelni, az első háromba jutni. Ha ez nem sikerül, akkor sem élem meg kudarcként, hiszen szeretnék fejlődni és több tapasztalatot szerezni a szakmában, illetve a későbbiekben szívesen tekinteném a modellkedést a munkámnak. Céltudatos és alázatos nőnek tartom magam, aki mindent megtesz a céljai elérése érdekében.

Forrás: ZH
Forrás: ZH

Korábbi cikkeink a témában:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!