Krimi

2023.03.21. 14:16

Jön az FBI Miskolcra! Amerikáig gyűrűző fegyveres rablás miatt érkeznek

A bűnüldöző szervek az elkövetőket nemzetközi együttműködéssel fogták el.

Illusztráció: Shutterstock

Az FBI, a  Miskolci Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KRNNI) Életvédelmi és Célkörözési Főosztályának munkatársai tartanak sajtótájékoztatót csütörtökön a vármegyei rendőr-főkapitányságon egy Miskolcon elkövetett bűncselekmény ügyében, amelynek szálai egészen az Amerikai Egyesült Államokig vezettek - derül ki a Boon.hu cikkéből.

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésnek gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 2022. január 23-án, Miskolcon elkövetett rablás ügyében. 

Az ügy további részleteiről a sajtótájékoztatón ad további információkat a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi osztályvezetője, dr. Bodnár Gábor r. alezredes, továbbá Pocsai Zsolt r. alezredes, bűnügyi osztályvezető helyettes, illetve Boczán József r. őrnagy, a KRNNI Életvédelmi és Célkörözési Főosztály célkörözési osztályvezetője, valamint Lance Rollins, az FBI helyettes jogi attaséja, az FBI-NNI Nemzetközi Egység összekötőtisztje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!