Elismerések

2023.03.29. 12:37

Átadták "A Zalai Szívgyógyászatért" Alapítvány díjait

Portálunkon is beszámoltunk a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház szívsebészeti osztálya támogatására az osztállyal egy időben, 29 éve alakult "A Zalai Szívgyógyászatért" Alapítvány február végi jótékonysági báljáról, amelynek bevételét eszközbeszerzésre szánták az alapítvány vezetői, valamint két díjat is alapítottak a szívsebészet kiváló dolgozói számára.

Arany Horváth Zsuzsa

A díjátadás ceremóniája, balra háttal Borsosné Pál Ildikó alapítványi elnök

Forrás: ZH

Ezeket az elismeréseket az Arany Bárányban rendezett bálon nem volt mód átadni, mert a kitüntető elismerést elnyerők aznap este is dolgoztak. A díjátadóra a napokban került sor a kórházi osztályon, tájékoztatta lapunkat Borsosné Pál Ildikó alapítványi elnök. 

A szívsebészeti osztály két kiváló dolgozója részesült elismerő oklevélben: Kocsmárné Molnár Éva és Sényi Zoltán. Az okleveleket "A Zalai Szívgyógyászatért" alapítvány elnöke, Borsosné Pál Ildikó, illetve az alapítvány kuratóriumi tagja, Fitos Péter adta át a Zala Megyei Szent Rafael Kórház szívsebészeti osztályán.

Sényi Zoltán és Kocsmárné Molnár Éva, a két díjazott
Forrás: ZH

Ezen kívül elismerő oklevéllel mondtak köszönetet önzetlen munkájukért azoknak a segítőknek, akik a bál megszervezésében és lebonyolításában közreműködtek.  Dr. Rashed Aref PhD osztályvezető főorvos - aki egyben az alapítvány alapítói jogának gyakorlója - megköszönte a kollégák áldozatos munkáját.

A bál tiszta bevétele a kiadások levonása után 2,8 millió forint lett (jegyekből 3 millió, a támogatásokból 2 millió, a tombolából közel 1 millió forint jött össze), így mód nyílt a nagy értékű Transonic mikroéráramlás mérőfej megvásárlására. Ez egy, a műtétekhez és a gyógyító munkához szükséges véráramlásmérő készülék. 

Kapcsolódó cikkeink:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában