Igazodik a kor elvárásaihoz

2024.03.27. 10:30

Bemutatták Zalaegerszeg új honlapját

Arany Horváth Zsuzsa

Kovács Gábor jegyző, Száraz Zoltán, Hollósi Sándor, Horváth Szilárd, Pavlovics Szabina, Balazsicz Sára, Balaicz Zoltán, előttük ül Dippold Márton

Fotó: Pezzetta Umberto

Több mint két évtizedes működés után újult meg Zalaegerszeg város internetes honlapja, amely mind tartalmában mind küllemében, vizuális megjelenésében igazodik a kor és a látogatók elvárásaihoz. A megújult honlapot kedden mutatták be a sajtónak a városházán, a három napos tesztidőszak után mostantól mindenki számára elérhető. Balaicz Zoltán polgármester a tájékoztatón elmondta, a hatékony kommunikáció a városlakók mellett az idelátogatók és a vállalkozások igényeit szolgálja, az információk könnyű elérhetőségét biztosítja. Hozzátette, Dippold Márton kabinetfőnök, Hollósi Sándor, Horváth Szilárd, Száraz Zoltán és Csomor Ferenc működött közre az új lap kialakításában, a naprakész tartalmakért pedig Balazsicz Sára és Pavlovics Szabina felel. 

Dippold Márton mutatta be Zalaegerszeg megújult honlapját, mellette Balaicz Zoltán  
Fotó: Pezzetta Umberto

A lap lehetővé teszi a napi ügyintézést elektronikus formában, fogadja az észrevételeket, panaszokat, képekkel, videókkal számol be az eseményekről, a polgármesteri hivatal szervezeti felépítéséről, az önkormányzat döntéseiről, évértékelésekről, a képviselők munkájáról, mutatta be a portált Dippold Márton.  Helyet kapott rajta a város története, benne a volt városvezetők életrajzával, várostérképpel. Zalaegerszeg új honlapja naptárkeresővel tájékoztat a kulturális és szórakoztató programokról, közzéteszi a közlekedés és az állásajánlatok aktualitásait, befektetési lehetőségekről tudósít, lendületes arculati elemek segítségével navigálva a honlap látogatóját, aki a helyi média oldalaira is átlátogathat egyetlen kattintással. A tartalmak elérhetők akadálymentes verzióban, egy részük pedig angolul és németül is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában