2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Színes

Cserhalmi György drámai vallomása: „Eszem ágában sincs meghalni ”

  • Cserhalmi György drámai vallomása: „Eszem ágában sincs meghalni ”

Cserhalmi György a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar színész, érdemes művész nem sűrűn nyilatkozik, ám most mégis kivételt tett. Nemcsak arról mesélt, mivel telnek a napjai, de magánéletével kapcsolatban is elárult egy-két dolgot. 

Mint ismert, 2020 tavaszán bejelentette, hogy daganatos beteg. Életmentő műtéten esett át: eltávolították epehólyagját, patkóbelét és a hasnyálmirigyének egy részét is. Mint a Blikknek elárulta, már megbánta, hogy erről mesélt a nyilvánosságnak. 

„A nővéremnek kellett igazat adnom – aki pszichiáter – miszerint erről nem kell beszélni. Igazság szerint, miután megjelentek a cikkek, elszégyelltem magam, de annyian rákérdeztek, hogy muszáj volt valamit mondanom. Mindennap temettek valahol, és el kellett mondani, hogy eszem ágában sincs meghalni. Sokan arra hivatkoznak, ha ismert emberként beszélünk a bajról, akkor az erőt adhat, jó példát mutathat másoknak, de nem hiszek ebben, mert mindenki és minden betegség más” – árulta el Cserhalmi. 

A színész azt is elárulta mi ad most neki erőt a mindennapokhoz, a sok hullámvölgy után, amit meg kellett élnie. 

„Nagyon sokszor voltam nagyon boldog, és bár nem tudom, hogy a boldogság hol lakik, néha csak úgy megjelenik, beköltözik hozzám, ott van pár percig, és akkor az jó. Van egy kép az ágyamnál, ha fölkelek, azt látom meg először. A két unokám van rajta, még nagyon kicsik a fotón. Ahogy az a négy gyönyörű szem rám néz, az egy nagy üzenet. Na ilyenkor mindig boldog vagyok” – árulta el Cserhalmi. 

Ripost/Blikk

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!