2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Tragédia Tragédia történt a vidámparkban, kicsúszott a hullámvasút üléséből egy nő

Egy nő meghalt, miután állítólag kicsúszott az ülésből a hullámvasúton.

  • Tragédia Tragédia történt a vidámparkban, kicsúszott a hullámvasút üléséből egy nő

Az 57 éves, meg nem nevezett nő szombaton 16 óra 30 perc körül kiesett a hullámvasútból és nyolc métert zuhant a németországi Klottenben található vidámparkban. A rendőrség még a hét elején is azon dolgozott, hogy kiderítse, mi vezetett a tragédiához.

 

A nő állítólag kicsúszott az ülésből az egyik kanyarban, és halálba zuhant.

Állítólag az életmentési kísérletet az is megnehezítette, hogy a mentők a hullámvasutat körülvevő egyenetlen terep miatt csak nehezen tudták megközelíteni a helyszínt.

A hatóságon hétfőn azt közölték, hogy jelenleg nem merült fel bűncselekmény gyanúja, és megerősítették, hogy boncolást kértek.

A német műszaki ellenőrző szövetség (TÜV) tisztviselői a balesetet követően is ellenőrizték az hullámvasutat, de mindent rendben találtak. Ennek ellenére bár a vidámpark a háromnapos bezárás után kedden újra kinyitott, a hullámvasút továbbra is zárva tart.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!