2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben

Következik:

Európai Híradó 04:00

Kék hírek

Megszólalt a váci gyilkos - megdöbbentő magyarázkodással védekezik

Lopásnak indult, gyilkosság lett a vége, annak, hogy kit fiatal elvitt egy autót. A tulajdonos utánuk rohant, ráugrott a kocsija motorháztetejére, a tolvajok azonban ahelyett, hogy megálltak volna, nagy gázzal elindultak. A tulajdonos lezuhant, és olyan súlyos sérülései lettek, hogy két nappal később meghalt.

  • Megszólalt a váci gyilkos - megdöbbentő magyarázkodással védekezik

Egy baleset miatt riasztottak a mentősöket és a rendőröket vasárnap kora reggel Vácon.

AZ ÚTON EGY FÁNAK ÉS OSZLOPNAK ÜTKÖZÖTT AUTÓ RONCSAI HEVERTEK, A KOCSI KÖZELÉBEN EGY SÉRÜLT FÉRFI FEKÜDT.

Azonnal kiderült, hogy az autó tulajdonosa beszaladt egy közeli trafikba, a járó motorú autóját pedig az út szélén hagyta. Ezt kihasználva két férfi bepattant a kocsiba és elhajtottak volna, ám a tulajdonos észrevette őket. Kirohant az üzletből és a motorháztetőre hasalva próbálta megakadályozni a lopást.

A sofőr nagy gázzal meglódult, áttért az út másik oldalára, miközben a tulajdonos leesett a motorháztetőről. A kocsi végül egy fának, majd egy oszlopnak ütközve állt meg.

A sofőr és utasa kiszálltak az autóból és segítségnyújtás nélkül elmenekültek. Az arra járók hívták a mentősöket és a rendőröket.

AZ AUTÓ 45 ÉVES TULAJDONOSÁT ÉLETVESZÉLYES SÉRÜLÉSEKKEL VITTÉK KÓRHÁZBA, AHOL ORVOSI ELLÁTÁSA ELLENÉRE KÉT NAPPAL KÉSŐBB MEGHALT.

A rendőrök még aznap elfogták a lopott kocsiból utasként elmenekült, 22 éves férfit. Ő beismerő vallomást tett, ő szabadlábon védekezhet.

Mivel a társa csak alkalmi ismerőse volt, nem tudott hozzátenni az azonosításhoz, alig ismerte. Mondott nevet, címet, de kiderült, nem úgy hívják, és nem ott lakik.

Ennek ellenére a rendőröknek sikerült azonosítani a sofőrt, akinek családtagjain keresztül üzentek, hogy adja fel magát. Végül bátyja közreműködésével a férfi felhívta az egyik rendőrt a mobilján azzal, hogy szeretné feladni magát, mert tudja, hogy a nyomában vannak.

iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/l9W2xB4mWfs" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Megadta a címet, és megvárta, hogy a szirénázó rendőrök Nagykátára érjenek. Már útközben beszélni kezdett, a kihallgatáson pedig a rendőrök elmondása szerint megkönnyebbült.

Elmondta, hogy valóban el akarta vinni a járó motorral leállított autót.

 

Vezetni szerettem volna  

- tette hozzá.

Azzal védekezett, hogy megijedt, amikor a tulajdonos a motorháztetőre hasalt, elindult, balra húzta a kormányt, majd a fék helyett a gázpedálra taposott. Az ütközések után kiszállt a kocsiból és elment.BÁTYJÁTÓL TUDTA MEG, HOGY KERESIK A RENDŐRÖK, ELBÚCSÚZOTT ROKONAITÓL, NEM AKART BUJKÁLNI, INKÁBB FELADTA MAGÁT.

 

Origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült + videó

Halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült + videó

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak utána – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt folytat eljárást a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy nő ellen, aki a gyanú szerint bántalmazta csecsemőjét - közölte az MTI-vel kedden a főkapitányság sajtóreferense.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!