2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Globál

Globál: Elon Musk megcsinálja: emberkísérletet agyba épített chip-pel

Disznók és majmok után jönnek az emberek. Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte az Elon Musk alapította Neuralink start-upnak az emberekkel végzett klinikai vizsgálatok elindítását. Az agyba ültetet chip a szórakozást és a kényelmet ugyanúgy szolgálja, mint a gyógyítást. A vakok látni fognak, a bénák újra járhatnak majd - ígéri Musk.

  • Globál: Elon Musk megcsinálja: emberkísérletet agyba épített chip-pel

A tartalomból:

  • Magyar békefenntartó katonák sebesültek meg Koszovóban, akikre a helyi szerb tüntetők támadtak rá. Vajon tudatosan szítják az ellentéteket? Újabb konfiktus kirobbantására játszanak? Ármás Júliát kérdeztük a robbanásközeli koszovói válságról.
  • Török választás: ahol az emberek nemet mondtak az Oroszországgal riogató szivárványkoalícióra, holott számos nálunk is jól ismert trükköt bedobtak Erdogan megbuktatására. Egeresi Zoltán volt a vendégünk.
  • Német antifák: a bíróság kimondottan enyhe ítéleteket szabott ki a szélsőbaloldali verőlegényekre, az úgynevezett Kalapácsos Banda tagjaira. Vajon Németországban a politika és a média után az igazságszolgáltatás is elnéző, ha szélsőbaloldali erőszakról van szó? Németországi tudósítónkat, Szűr Krisztinát kapcsoltuk.
  • Elon Musk hatósági engedélyt kapott arra, hogy agyba ültethető chipekkel emberkísérleteket végezhessen. A Rubikont átléptük: az emberi agy és a chip szimbiózisa alapjaiban fogja átírni az emberi létezés szabályait.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hiteles volt-e vagy sem Varga Judit? + videó

Hiteles volt-e vagy sem Varga Judit? + videó

Lehet Varga Juditot utálni, de akkor is viszonyulni kell a bántalmazási ügyéhez. Jó lenne, ha Magyarországot Magyar Péter vezetné? Jó fej egyáltalán Magyar Péter? Rossz ez az egész a kormánynak? Fodor Gábor és Kukorelly Endre próbálta meggyőzni egymást a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Globál - Az angolszász pénzbirodalom agóniája + videó

Globál - Az angolszász pénzbirodalom agóniája + videó

Donald Trump tarol az előválasztásokon! Ha ismét ő lesz az amerikai elnök kiebrudalják-e végre a pénzügyi háttérhatalmat az Egyesült Államokból? Erről is beszélgetett Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.
Globál: Távozik hivatalából Victoria Nuland + videó

Globál: Távozik hivatalából Victoria Nuland + videó

Lemondott a kijevi Majdan zavargások főrendezőjének tartott Victoria Nuland, az Egyesült Államok külügyminiszter-helyettese. A történtekről Boros Imre és Bogár László közgazdászokkal beszélgettünk a Globálban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!