2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Amerika magyar grófja 11:00

Belföld

Hamarosan ítélet születhet az ördög ügyvédje perben

Végre kiderül, tényleg Czeglédy Csaba volt-e az ördög ügyvédje. Hamarosan ítélet születhet az ördög ügyvédje perben
Metropol: Karácsony Gergely öt évig nem csinált semmit + videó

Metropol: Karácsony Gergely öt évig nem csinált semmit + videó

Karácsony Gergely azért kampányol, hogy újabb öt évig lehessen főpolgármester, a főnökei, Gyurcsányék támogatásával – amint be is ismerte. 2024. április 27.
Nagyon komoly összeget utalt egy monacói bankszámlára a hídpénzbotrány kulcsfigurája

Nagyon komoly összeget utalt egy monacói bankszámlára a hídpénzbotrány kulcsfigurája

Több tízezer eurót utalt egy monacói bankszámlára a Városházáig érő fővárosi számlagyárügy kulcsszereplője, Vig Mór. 2024. április 27.
Nyilvánosan beismerte Karácsony, hogy meg sem mozdulhat Gyurcsányék nélkül + videó

Nyilvánosan beismerte Karácsony, hogy meg sem mozdulhat Gyurcsányék nélkül + videó

Egészen szánalmas helyzetbe hozta saját magát Karácsony Gergely a Gulyás Márton-féle Partizánban. 2024. április 27.
Szánthó Miklós szerint a woke sajtó frusztrált a CPAC miatt + videó

Szánthó Miklós szerint a woke sajtó frusztrált a CPAC miatt + videó

A balliberális sajtó frusztrációja egyértelműen azt jelzi, hogy jól sikerült a harmadik budapesti CPAC konferencia – nyilatkozta a HírTV-nek az Alapjogokért Központ főigazgatója. 2024. április 27.
Egyre kevesebben állnak Karácsony Gergely mögött + videó

Egyre kevesebben állnak Karácsony Gergely mögött + videó

Már azok közül is sokan elpártoltak Karácsony Gergelytől, akik korábban rá szavaztak - ezt egy a baloldalhoz köthető politikai tanácsadó mondta, aki szerint egyre többeknek nem tetszik az a politika, amit képvisel. 2024. április 26.
Sikkasztás és hűtlen kezelés miatt is felelhetnek a hídpénzbotrány szereplői + videó

Sikkasztás és hűtlen kezelés miatt is felelhetnek a hídpénzbotrány szereplői + videó

Több súlyos bűncselekménnyel is meggyanúsíthatják a hídpénzbotrány felelőseit - írja a Magyar Nemzet. 2024. április 26.
Szijjártó Péter: Magyarország konzervatív és patrióta sziget egy szélsőségesen liberális tengerben + videó

Szijjártó Péter: Magyarország konzervatív és patrióta sziget egy szélsőségesen liberális tengerben + videó

Magyarország konzervatív és patrióta sziget egy szélsőségesen liberális tengerben, a kormány pedig az állandó ostrom, a folyamatos támadások ellenére is kész megvédeni továbbra is hazánk szuverenitását - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a CPAC Hungary konferencián pénteken Budapesten. 2024. április 26.
Fontos egyeztetés a cseh és a magyar külügyminiszter között Budapesten + videó

Fontos egyeztetés a cseh és a magyar külügyminiszter között Budapesten + videó

Magyarország a közelgő európai uniós elnöksége idején Közép-Európa számára lényeges témákat kíván a középpontba állítani, ilyen a migráció elleni fellépés, a nyugat-balkáni bővítés, és az energiabiztonság - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter. 2024. április 26.
Itt vannak a bizonyítékai annak, hogy milyen agresszívek az illegális migránsok + képgaléria

Itt vannak a bizonyítékai annak, hogy milyen agresszívek az illegális migránsok + képgaléria

Tavaly csaknem kétszáz alkalommal támadtak illegális migránsok a déli határt védő rendőrökre, határvadászokra, megrongálták az autóikat, és nyolcan komolyabban is megsérültek a támadásokban - mondta Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, a Városligetben. 2024. április 26.

Orbán-Wilders találkozó: a magyar EU-elnökség nagy hangsúlyt helyez majd a határvédelemre

Orbán Viktor miniszterelnök és Geert Wilders, a holland képviselőház tagja, a Szabadságpárt elnöke a Karmelita kolostorban egyeztetett. 2024. április 26.

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Magyar Péter háborúpárti. Háborúpárti külföldi támogatói vannak, és háborúpárti partnereket keres külföldön. Magyar Péter ezért a legdurvább háborús retorikát képviselő Európai Néppárthoz akar csatlakozni - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a kormánypárt közösségi oldalára feltöltött videóban.  2024. április 26.

Az életre szóló testi és lelki sérülésért jár az életre szóló bélyeg

A jövőben tovább szigorodhatnak majd a pedofilokat sújtó büntetések. Az újabb gyermekvédelmi törvénycsomag részleteiről Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt a Mandinernek. 2024. április 26.

Deutsch Tamás: Nem szabad elfogadni a progresszív hatalmi törekvéseket! + videó

Semmi ok a kishitűségre, nem szabad elfogadni a progresszívek hatalmi játékszabályait, "elzavartuk a kommunistákat, elbánunk velük is" - mondta Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti lista vezetője a CPAC Hungary második napján pénteken Budapesten. 2024. április 26.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony = Gyurcsány +videó

Újra esküt tett Karácsony Gergely Gyurcsány Ferencék mellett a Partizánban - emlékeztetett közösségi oldalán a kormánypártok főpolgármester-jelöltje. 2024. április 26.

Mi a CIA szerepe a Covid-járványban? – rejtélyek és megválaszolatlan kérdések a vírusválság körül

A XXI. Század Intézet COVID-tanulságok? címmel rendezett konferenciát, melyen tudósok, történészek, gondolkodók ütköztették nézeteiket. 2024. április 26.

A balliberálisok akciói ellenére sikeres lesz a magyar elnökség + videó

Magyar érdekek ellen dolgozik a Momentum. Korábban a Magyarországnak jogosan járó uniós források kifizetését akadályozták. Most pedig arról beszélnek, hogy uniós nyomásgyakorlást helyeznének a magyar kormányra. 2024. április 26.

Politikai fegyverként használja a jogállamiságot Magyarország ellen az európai baloldal + videó

Kovács Zoltán szerint a magyar elnökség elleni baloldali támadások napirenden maradnak, a felkészülés a támadások ellenére rendben folyik. 2024. április 26.

Az illegális migráció elleni küzdelemről egyeztetett Orbán Viktor és Santiago Abascal

Egyetértettek abban, hogy Magyarországra és Spanyolországra is veszélyt jelent a migrációs válság. 2024. április 26.

Kovács István: A genderideológia egy hamis vallás + videó

Az emberiség triviális igazsága, hogy férfi és nő van, ezt a tudomány is így gondolja, és nem lehet az ellenkezőjét bebizonyítani - mondta az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója. 2024. április 26.

Orbán-Morawiecki találkozó: A magyarok és a lengyelek együtt harcolnak Brüsszelben

Régi harcostársának nevezte Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnököt Orbán Viktor kormányfő. 2024. április 26.

Deutsch Tamás: A politikai "őrültek házába" illeszkedik a magyar "dollárbaloldal" újabb Magyarország elleni támadása

Deutsch Tamás úgy fogalmazott, hogy a "dollárbaloldal" politikusai saját hazájukat támadó tevékenységükre büszkék. 2024. április 26.

Nacsa Lőrinc: Elvárjuk a baloldaltól, hogy megszavazza a gyermekvédelmi törvénycsomagot

A kereszténydemokrata politikus emlékeztetett: a héten benyújtották az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot. 2024. április 26.

Morawiecki: Az EU egyre jobban hasonlít az összeomlás előtti ókori Rómára + videó

Mateusz Morawiecki szerint Budapest egy olyan város, ahol szólásszabadság van, ahol mindenki kifejezheti a gondolatait. A korábbi lengyel miniszterelnök erről a CPAC Hungary 2024 rendezvényen beszélt.  2024. április 26.

Akadnak újdonságok az egy hét múlva kezdődő érettségi vizsgákkal kapcsolatban

Akadnak újdonságok a szervezésben és az értékelésben is, aminek a felsőoktatási felvételire is hatása lesz, úgyhogy érdemes tájékozódni - írja a Világgazdaság. 2024. április 26.

Gulyás Gergely: Magyarország jó példa arra, hogy egy konzervatív kormány is lehet sikeres + videó

A kormányoldal bízik abban, hogy a következő időszakban konzervatív fordulat lehet Európában és az Egyesült Államokban is - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a CPAC Hungary konferencián pénteken, Budapesten. 2024. április 26.

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

Együtt küzdünk egy gigászi harcban, hogy felszabadítsuk nemzeteinket azon gonosz eők uralma alól, akik tönkre akarnak tenni minket - jelentette ki Donald Trump volt amerikai elnök, aki üzenetet küldött Budapestre, a CPAC Hungary elnevezésű rendezvényre.  2024. április 26.

Karácsony Gergely lódított a BKV járműparkjának cseréjéről

Karácsony Gergely ismét megpróbálja megtéveszteni a budapestieket, kampányfilmjében is azt próbálja elhitetni, hogy neki köszönhető a BKV járműparkjának a cseréje - hívta fel rá a figyelmet a Magyar Nemzet. 2024. április 26.

Súlyos bűncselekményekkel gyanúsíthatják a Lánchíd-botrány felelőseit

A nyilvánosságra került részletek alapján a Lánchíd felújításával kapcsolatban további súlyos bűncselekmények is megvalósulhattak. 2024. április 26.

Legfrissebb hírek

Észak-Korea szerint Amerikában rendszerszintű elnyomás van

Észak-Korea szerint Amerikában rendszerszintű elnyomás van

Észak-Korea szerint a világon az Egyesült Államokban a legrosszabb az emberi jogok helyzete, ahol rendszerszintű elnyomás van, etnikumok és vallások közötti konfrontáció zajlik – közölte az ázsiai ország külügyminisztériumi szóvivője, akinek szavait a KCNA észak-koreai hírügynökség idézte.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!