MU: a Juve lecsapna Pogbára, aki azonban kevesli a felajánlott pénzt – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.18. 12:23
null
Nagyon úgy tűnik, hogy Pogba a nyáron ingyen távozik Manchesterből (Fotó: AFP)
A goal.com értesülései szerint a Manchester United labdarúgócsapatának francia középpályása, Paul Pogba visszatérhet korábbi csapatához, a Juventushoz.


Paul Pogba szerződése június végén lejár a Manchester Unitednél, s könnyen elképzelhető, hogy hat, igencsak frusztráló idény után távozik az Old Traffordról.

A goal.com oldalán arról olvashatunk, hogy a 29 éves játékosnak a Juventus már fel is ajánlott egy hároméves szerződést. Pogbának bizonyára csábító lehet az ajánlat, hiszen az MU előtt a torinói gárdában remekül futballozott éveken át.

Az egyetlen és legnagyobb probléma a francia számára a fizetés. A középpályás 11 millió eurós fizetést igényelne, az „Öreg Hölgy” azonban „csak” 7.5 milliót – a sportac.com adatai szerint ez pontosan a fele annak, amit jelenleg megkap a Man. Unitedtől – ajánlana Pogbának.

Korábban arról cikkeztünk, hogy az MU városi riválisa, a Manchester City is megkereste Pogbát, aki azonban kikosarazta Pep Guardioláékat.

Pogba a Le Havre-ban kezdte karrierjét, majd két évig a United utánpótláscsapataiban pallérozódott, ám 2012-ben, 19 évesen szabadon igazolható játékosként a Juventushoz szerződött. Négy évvel később világrekordot jelentő 89 millió fontért visszatért az Old Traffordra, de az újbóli együttműködés nem bizonyult olyan sikeresnek, mint azt a felek előzetesen remélték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik