Liverpool: Szalah a következő idényre biztosan marad, de...

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.26. 12:38
null
Egyelőre bizonytalan Szalah és Mané hosszú távú jövője a Liverpoolnál (Fotó: Getty Images)
A Liverpool FC egyiptomi labdarúgója, Mohamed Szalah elmondta, a következő idényben még biztosan a liverpooliak játékosa lesz, Sadio Mané viszont majd csak a Bajnokok Ligája döntője után válaszol a jövőjével kapcsolatos kérdésekre – olvasható a bbc.com oldalán.


Mohamed Szalah, a 29 éves szélső megerősítette, hogy a 2022–2023-as kiírásban biztosan a Liverpool játékosa lesz, azt azonban nem tudja garantálni, hogy lesz új szerződése a klubnál.

„Jelenleg nem a szerződésemre fókuszálok, nem akarok önző lenni. Egyelőre az biztos, hogy a következő idényben is a Liverpoolban játszok” – mondta Szalah.

A villámgyors labdarúgó csütörtökön (ma) nem akart a Bajnokok Ligája-döntőjéről beszélni. A Liverpool szombaton lép pályára a fináléban, az ellenfél a Real Madrid, amely 2018-ban 3–1-re legyőzte Szalahékat Kijevben.

A Liverpool másik szélsője már nem nyilatkozott ennyire meggyőzően.

„Egyelőre semmi sem biztos azzal kapcsolatban, hogy maradok vagy sem. A jövőmet érintő kérdéseket majd a BL-döntő után válaszolom meg” – mondta Sadio Mané.

Jürgen Klopp szerint a szombati finálé nem befolyásolja a világklasszis támadók jövőjét. Megnyugtatott mindenkit, a klub tárgyal a futballistákkal.

„Önök szerint, ha nyerünk, majd el akarnak menni? Tárgyalunk velük, de jelenleg nem ez a legalkalmasabb pillanat a szerződésekről beszélni. Mindenki tisztában van a klub terveivel” – mondta a német menedzser.

MÁJUS 28., SZOMBAT
BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
21.00:
Liverpool FC–Real Madrid (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik