Aston Villa: El-győztes brazil védőt igazoltak – hivatalos

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.26. 21:32
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa a hivatalos oldalán jelentette be, hogy megvásárolta a Sevilla brazil középhátvédjét, Diego Carlost.

A birminghamiek nem közölték Diego Carlos vételárát, de a mértékadó Transfermarkt szerint 31 millió eurót fizettek érte. Az Aston Villa hozzátette, hogy a védő a következő órákban Angliába utazik, hogy elvégezze a kötelező orvosi vizsgálatokat, és véglegesítse a személyes feltételeket.Diego Carlos vételárát, de a mértékadó Transfermarkt szerint 31 millió eurót fizettek érte. Az Aston Villa hozzátette, hogy a védő a következő órákban Angliába utazik, hogy elvégezze a kötelező orvosi vizsgálatokat, és véglegesítse a személyes feltételeket.

A 29 éves brazil játékos a Nantes-t elhagyva 2019-ben csatlakozott a Sevillához, amellyel rögtön az első idényében megnyerte az Európa-ligát, s összesen 136 tétmérkőzésen szerepelt a klub színeiben. A válogatottban felnőttszinten még nem mutatkozott be, de tavaly nyáron olimpiai bajnok lett hazájával Tokióban.

Az „oroszlánok” eddig nem tétlenkedtek a nyári átigazolási időszakban: Diego Carloson kívül véglegesítették Philippe Coutinho megvásárlását, valamint a Marseille 22 éves francia középpályását, Boubacar Kamarát is szerződtették.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik