Leipzig: a német klub visszaveszi Wernert a Chelsea-től!

B. J.B. J.
Vágólapra másolva!
2022.08.07. 15:44
null
Visszatérés? (Fotó: AFP)
Nem akármilyen hírt jelentett be a neves talján transzferguru, Fabrizio Romano, aki szerint a Chelsea eladja Timo Wernert az RB Leipzignek – igen, oda, ahonnan két éve 53 millió euróért megvették.

 

Nem jött össze a nagy áttörés a Chelsea színeiben a most 26 esztendős Timo Wernernek: nem rossz mutató a 89 mérkőzésen szerzett 23 gól és 21 gólpasszt, de nem tudott folyamatosan magas szinten teljesíteni, és fontos mérkőzéseken hatalmas gólhelyzeteket hagyott ki.

Mégis transzferbombaként robbant a hír, hogy visszatér Lipcsébe, ahol 156 találkozón 130 kanadai pontig jutott, a fizetésében állítólag már egy hónapja megegyezett a régi csapatával. A visszatérésről először a német újságíró, Florian Plettenberg számolt be, Romano derítette ki, hogy nem kölcsönbe tér vissza a német, hanem végleg.


A Lipcse nagyon tevékeny az átigazolási piacon, húszmillió euróért elviszi Angelinót a Hoffenheim (éppen onnan érkezett a minap vetélytársának David Raum), Konrad Laimer pedig egyre közelebb áll ahhoz, hogy a Bayern Münchenhez igazoljon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik