PL: a Salzburgtól szerződtet sportigazgatót a Chelsea – sajtóhír

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.09.18. 21:22
null
Graham Potterék a Salzburg elleni meccset követően egyeztethettek a kiszemelt sportigazgatóval (Fotó: AFP)
A Sky Italia értesülései szerint a Red Bull Salzburg szakembere, Christopher Freund lehet a Chelsea új sportigazgatója, miután a nyáron Marina Granovszkaja és Petr Cech is távoztak a tulajdonosváltást követően.  


Miután Todd Boehly a nyári átigazolási időszak előtt vásárolta meg a Chelsea-t, nem volt elég ideje arra, hogy új szakmai vezetést építsen ki az Abramovics-érából hátrahagyott vezetőség távozása után. Boehly sportigazgatóként is tevékenykedett a nyáron, amely során 282 millió eurót költött el a londoni klub új igazolásokra.

Az új idényt azonban gyengén kezdte a gárda, Thomas Tuchel pedig hiába kapott nagyobb beleszólást az igazolásokba, a halovány teljesítmény miatt távozott, helyére pedig Graham Potter érkezett a Brightontól.Boehly Potterrel együtt választotta ki Freundot a posztra, ez a páros pedig ígéretes jövőt teremthet a Chelsea-nek.

A Brighton és a Salzburg is a legokosabban tevékenykedő klubok közé tartoznak az átigazolási piacon, illetve a játékosfejlesztés területén, ha pedig ezeket az ismereteket Potter és Freund át tudnák ültetni a gyakorlatba a Chelsea-nél, a „kékek” ismét megindulhatnak felfelé a tabellán.

A Chelsea 1–1-es döntetlent ért el Graham Potter első mérkőzésén a kispadon, éppen Freund Salzburgja ellen.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik