Liverpool: így reagált Henderson, átigazol-e Bellingham – videó

Vágólapra másolva!
2022.12.05. 16:24
null
Bellingham és Henderson klubszinten is együtt játszhat? (Fotó: AFP)
Ahogy arról már beszámoltunk, az angol válogatott 3–0-s győzelmet aratott Szenegál felett, és bejutott a katari világbajnokság negyeddöntőjébe. A mérkőzés utáni interjúban Jordan Hendersont kérdezték Jude Bellingham esetleges liverpooli jövőjéről.

A találkozó első találatát éppen Henderson szerezte, ráadásul Bellingham gólpasszából. A két játékos látszólag a pályán és azon kívül is szoros kapcsolatot épített ki, gyakran dicsérik egymás játékát akár a kamerák előtt is, viszont a Szenegál elleni mérkőzés után kiderült, nem szívesen beszélnek az esetleges közös jövőjükről a Liverpoolnál.

Henderson egy norvég tv-csatorna interjújában magasztalta fiatal csapattársát, mielőtt az egyik riporter feltette neki a kérdést.

„Teljesen egyedülálló, amit csinál – nyilatkozta a Liverpool középpályása. – Még csak 19 éves, szóval hagynunk kell azt csinálni, amiben a legjobb. Hihetetlen, ahogy eddig játszott, nemcsak ezen a tornán, hanem a Dortmundban is. Remélem, tovább fejlődik, és akkor hatalmas játékos lehet belőle az angol válogatottban.”

A lehetőséget megragadva, erre a kijelentésre a norvég újságíró csak annyit kérdezett: „És a Liverpoolban is a jövőben?”

A játékosok ezt követően csak nevetni tudtak, és el is sétáltak a kamerák elől. Bellingham még egyszer ugyan visszafordult, de csak annyit fűzött hozzá viccelődve: „Most mindent elrontottál.”

Katarban pedig együtt múlatta az időt két liverpoolival, Trent Alexander-Arnolddal és Jordan Hendersonnal Jude Bellingham. Egy szurkoló megjegyezte a dortmundinak, hogy ő a világ legjobb középső középpályása, mire Bellingham Hendersonra mutogatott, majd a szurkoló felvetette a tininek, menjen a Real Madridba, mire Henderson határozottan kijelentette: No Madrid!

A szurkoló felelevenítette a két csapat közti Bajnokok Ligája-döntőt, s megemlítette, ha a királyi gárdához igazol, Bellingham aranylabdás lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik