PL: az Arsenal kiszemeltje az Instagramon kérte el, engedjék el – büntetést kapott!

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.28. 11:49
null
Caicedo a télen nem igazol új csapatba (Fotó: Getty Images)
Amint arról korábban beszámoltunk, az Arsenal egy 60 millió fontos ajánlatot tett a Brighton and Hove Albionnak Moises Caicedo átigazolásáért. A Brighton ezt az ajánlatot határozottan visszautasította, és egyáltalán nem áll szándékában eladni az ecuadori válogatott középpályását januárban. 

Az éjszaka során Moises Caicedo a saját Instagram- és Twitter profilján adott ki egy közleményt, melyben megerősítette távozási szándékát. Caicedo január óta új ügynökkel rendelkezik, Fabrizio Romano információi alapján Manuel Sierra és Ali Barat képviselik jelenleg a játékos érdekeit.



Caicedo iránt a Liverpool, a Chelsea, és az Arsenal is érdeklődik. A Chelsea 55 milliós ajánlatot tett Tony Bloom tulajdonos klubjának, amit azonnal visszautasított az üzletember. Az ajánlat azért is volt érdekes, mert Graham Potter még a Brighton menedzsereként azt nyilatkozta, hogy 42 millióért talán csak az ecuadori cipőjét lehet megvásárolni, magát a játékost minimum 100 millióért.

Potter azóta a Chelsea menedzsere, és mivel több edzői stábtag, és Paul Winstanley (átigazolásokért felelős) is követte őt Londonba, a dél-angliai klubnál nem szívesen üzletelnek Todd Boehly klubjával.

Az Arsenal ajánlatát is visszautasította az Albion, és egyáltalán nem hajlandóak tárgyalni az ecuadoriról, ami merőben ellentétes magatartás annál, mint amit Leandro Trossard esetében tanúsítottak.

A közleményében Caicedo kifejtette, hogy nagyon hálás Bloomnak és a klubnak, hogy lehetőséget adtak neki, mivel egy nagyon szegény család gyermekeként nőtt fel kilenc testvérével együtt, azonban a legsikeresebb ecuadori játékossá szeretne válni, ezért távozni akar.

Az érte kapott átigazolási díjat pedig újra befektetheti a klub a csapat megerősítésébe. Végül a szurkolók biztatását is megköszönte a középpályás.

A Brightonnál nagyon rossz néven vették a közleményt, ezért Caicedo nem vesz részt edzésen már az átigazolási időszak alatt, valamint a vasárnapi, Liverpool elleni FA-kupa-mérkőzésen sem léphet pályára.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik