Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donald Trump: Mi mindannyian nagyon közel állunk Orbán Viktorhoz

888.hu

2022.05.20. 10:00

Ő egy nagyszerű vezető, egy igazi úriember, és nemrég hatalmas választási diadalt aratott. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy lehetőségem nyílt arra, hogy támogatásomról biztosítsam – közölte Donald Trump a CPAC HUNGARY-re küldött videóüzenetében.

 

Nagy köszönetet szeretnék mondani az Alapjogokért Központnak és az Amerikai Konzervatív Uniónak. Igazán fontos harcot vívunk, és vívnak Önök is! Kiválóan helytállnak és ezt mindenki nagyra értékeli.”

– mondta Donald Trump.

 

A volt elnök megjegyezte: „Ha már a CPAC Hungary-ről van szó, mint azt bizonyára tudják, mi mindannyian nagyon közel állunk Orbán Viktorhoz”.

 

Ő egy nagyszerű vezető, egy igazi úriember, és nemrég hatalmas választási diadalt aratott. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy lehetőségem nyílt arra, hogy támogatásomról biztosítsam.”

– tette hozzá.

 

Egy picit szokatlan, hiszen rendszerint az 50 amerikai államot figyelem, de ezúttal távolabbra is néztem. Ezt csupán azért tettem, mert ő valóban egy jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért.”

– közölte.

 

Trump kifejtette: „Az a feladatunk, hogy szembenézzünk azzal a rengeteg gonddal, amely ma a világot – és az USA-t is – fenyegeti. A szocializmussal, sőt a kommunizmussal is, ha alaposan meggondoljuk. Nagy megtiszteltetés, hogy Önökkel lehetek, még akkor is, ha csak egy rövid időre, és így egy videóüzeneten keresztül.”

 

Hamarosan ismét személyesen is együtt lehetünk. Dolgozzanak és harcoljanak kitartóan! hamarosan találkozunk!”

– zárta végül gondolatát.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére