Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ki teszi várandóssá Gyurcsány Ferencet?

Horváth K. József

2022.05.21. 14:30

Van egy jó hírem, kedves Olvasó: Dobrev Klárának elege van! S van egy rossz is sajnos: az EP szerint már a férfiak is szülhetnek, így akár Ferenc is.

 

A jó hírt ő a macska megnyugtató, kedves dorombolására egyáltalán nem hasonlító, sivalkodó fejhangján elő is adta az Európai Parlamentben (EP). Közben olyan grimaszokat vágott, mint a színész, akitől azt kérte a rendezője, hogy nagyobb átéléssel, arcidegei megfeszítésével, kidagadó ütőerei csatasorba állításával is mutassa meg a közönségnek a felháborodása egeket verő mértékét.

Beszéd közben olykor úgy elváltozott az arca, hogy talán még maga Fletó is megijedt volna tőle. Ilyen állapotban valószínűleg gondolkodási időt kért volna a boldogító igen kimondására. Kinek tanúskodott volna akkor Kolosi Péter, az RTL Klub magyarországi főnöke, aki a csatorna műsorainak – fogalmazzunk finoman – Gyurcsányékhoz nem barátságtalan hangvételűre hangolásával azóta is napról napra hálás az egykori ifjú pár bizalmáért. Bárcsak a valóság lenne az RTL Klub számára olyan vonzó, mint a Gyurcsány-házaspár. De ezt most hagyjuk.

 

Egy szó, mint száz: Dobrev Klárának elege van! És tudják miért? Mert szerinte nincs Magyarországon jogállam. És tényleg! Hát nem?

Azt mondják, Dobrev Klára eszes nő. Biztos igaz, de akkor hadd kérdezzem meg: az egész ellenzék másból sem állt a kampány során és az elmúlt években, mint a magyarországi jogállam létének hangos tagadásából. Ha tényleg nem volna jogállam, azt a magyarok gyorsan észrevennék és cselekednének, lásd 1956. De nemhogy nem veszik észre, hanem nagyon is pártolják azt a demokratikus jogállamot, amit Orbán Viktor 12 éve működtet hazánkban, ezért áprilisban soha nem látott mértékben fejezték ki támogatásukat. Az újabb kétharmad mellett még abszolút többséget is biztosítottak számára a parlamentben, hogy még inkább a magyarok érdekében kormányozhasson.

Donald Trump, az Egyesült Államok exelnöke például még véletlenül se hiányolta a jogállamot. Sőt! A demokrácia győzelméhez gratulálva videóüzenetében azt mondta: „A konzervatív közösségre óriási feladat hárul, hiszen közös értékeinket a globalista baloldal össztűz alatt tartja.” Emellett gratulált Orbán Viktor elsöprő győzelméhez, aláhúzva, hogy ő maga is támogatta a kormányfőt a magyar választások előtt.

Pedig mint volt amerikai elnök azért csak sejt valamit a jogállamról, ami nemhogy hiányzik Magyarországon, de egyenesen a globalisták baloldali össztüze alatt áll. Mert olyan értékeket őriz, amely megfelel a demokrácia szabályainak, s amivel a magyarok milliói is egyetértenek. Sőt az Unió egyik alapítója, Robert Schumann is.

Persze, ha a baloldal győzött volna, Dobrev egy kukkot sem szólna a jogállam hiányáról. Pedig éppen az ő hatalmuk alatt szedték volna ízekre azt, akik előre megmondták, ha feles győzelmet érnek el, akkor is hatályon kívül helyezik az Alaptörvényt. Azt, amit csak kétharmados felhatalmazással lehet megmozdítani.

Mindegy is, a fontos, hogy Dobrev Klárának elege van. S ha nem is cipőjével verte a pulpitust, mint anno Hruscsov az ENSZ-ben, de minden dühét beleadva érvelt az EP-ben saját hazája ellen. Kétségbevonhatatlan, hogy komolyan gondolta, s ha tehetné, már holnap szankcionálná hazáját és elzavarná Orbán Viktort, kormányával együtt.

 

Éppen ezért tüzeli az Európai Parlamentet, Brüsszelt. Ha már ők csúnyán felsültek április 3-án, akkor legalább kívülről helyezzék őket a szerintük jól megérdemelt helyükre, a hatalomba.

Csak zárójelben jegyzem meg, ugyanaz a Dobrev harsogott a minap a jogállamiságért, aki az Európai Parlamentben nemrég arról is szavazott, hogy ezentúl szülhetnek a férfiak is. Igen, kérem, Dobrev egy ilyen komoly nő. A férfiszülést ő rezzenéstelen arccal támogatja.

A jogállamiságért sikoltozik, a férfiak szülését pedig egyetértőleg támogatja, ellene pedig még véletlenül sem emelne szót.

Könnyen lehet, ha Ferenc vállalkozna rá, azt is támogatná. Feltéve, ha lesz, aki a Böszmét az alkoholon kívül várandóssá teszi?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére