Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre kevesebben dőlnek be az LMBTQ-propagandának

888.hu

2022.07.01. 17:20

Csak nem bukásra van ítélve a lobbi?

 

Annak ellenére, hogy a társadalom gyakorlatilag minden szegletében könyörtelenül népszerűsítik, az amerikaiak körében csökkenő tendenciát mutat a transzideológia valóságába vetett hit.

– derül ki egy új felmérésből.

 

A Pew Research által végzett, több mint 10 000 résztvevő bevonásával készült felmérés szerint az amerikaiaknak mindössze 38%-a vallja még ma is, hogy nem a biológiai nem határozza meg, hogy valaki férfi vagy nő. Ezzel szemben

a megkérdezettek 60 százaléka szerint viszont igenis a biológiai nem határozza meg a nemet.

 

Ez a szám 4%-kal magasabb, mint 2021-ben, és 6%-kal magasabb, mint 2017-ben, amikor ugyanezt a kérdést tették fel az amerikaiaknak.

„Az amerikaiak többsége úgy gondolja, hogy a társadalom túl messzire ment a transzneműség és a transz személyek elfogadásának propagálásában, a felmérésre válaszolók 38%-a értett ezzel egyet.”
– számol be a Valiant News.
„A válaszadók 36%-a szerint a társadalom nem ment elég messzire, míg további 23% szerint az elfogadás jelenlegi szintje nagyjából megfelelő.”

 

Jól mutatja ez a felmérés azt a tendenciát, hogy az amerikaik szélesebb körében egyre nagyobb szkepticizmus fogadja az LMBTQ-propagandát. Hiába találkozunk nap mint nap a jelenséggel, hatásuk egyre csekélyebb.

Egy hónappal ezelőtt szintén készült egy felmérés, abból az derül ki, hogy az amerikaiak csupán 28%-a támogatja azt, hogy a transznemű sportolók részt vehessenek a női sportversenyeken.

Figyelemreméltó, hogy már az amerikaiak is nehezményezik, hogy megmondják nekik, mit gondolhatnak a témával kapcsolatban. Hiába a fenyegetőzés és a cancel culture jelensége, mindent már a társadalom torkán nem lehet lenyomni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére