Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsonyék hallgatnak

Bohár Dániel

2022.11.29. 12:00

A baloldal választási kampányát 3 milliárd forinttal az Egyesült Államokból finanszírozták. Ez olyan mértékű botrány, aminél normális esetben nem csupán politikusként kellene megbukniuk, hanem vezetőszáron kéne sétálgatniuk.

 

Gondoljunk csak bele, hogy mi történne, ha egy másik országban kiderülne az, ami Magyarországon. Vagyis, hogy az ellenzéket az Egyesült Államokból finanszírozták azért, hogy leváltsa a kormánypártot. Világbotrány lenne, akkora balhé, amely megrendítené az emberek hitét az adott politikusokban.

Ennek ellenére hazánkban a baloldal kussol, hallgatnak, mintha mi sem történt volna.

Azt már tudjuk, hogy a baloldal kampányának jelentős részét Amerikából fizették egy bizonyos Action for Democracy nevű szervezeten keresztül.

Rákay Philipnek és a Megafonnak köszönhetően az is kiderült, hogy hiába állította Márki-Zay azt, hogy tízezrek adakoztak neki, valójában 11 ember dobta össze a pénzt, legalábbis az AfD honlapjának tanulsága szerint. Illetve az sem igaz, hogy csak magyar útlevéllel rendelkező emberek adhattak pénzt, mert az Action for Democracy honlapján ez sosem volt feltüntetve.

Annyira sötét és annyira súlyos ez a sztori, hogy ezt eddig még soha nem merték megtenni a balosok a rendszerváltás óta eltelt 30 évben. Az a helyzet, hogy a globalista pénzemberek beavatkoztak a magyar választásokba és az csak a magyar emberek józanságán múlt, hogy nem tudtak sikert elérni.

És mi erre a válasz? Semmi! A baloldal, élén Karácsony Gergellyel hallgat. A főpolgármester úgy hallgat, hogy az egyik legjobb barátja, munkavállalója vezényelte le az egészet. Korányi Dávid és Karácsony Gergely puszipajtások, ki van zárva, hogy Karácsony ne tudott volna erről az egészről.

Ennek az ügynek komoly következményei kell legyenek, egy szuverén állam belügyeibe szóltak bele a magyar baloldal közreműködésével. Ez úgy hívják, hogy hazaárulás.

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére