Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

888.hu

2022.11.29. 15:00

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

 

Az Entertainment Weeklynek adott pénteki interjújában Lizzo-t arról kérdezték, milyen egy fekete énekesnek „popzenét” előadni, amit a magazin „fehér-érzésűnek” nevezett.

 

Nos, a műfaj eleve rasszista. Azt hiszem, ha az emberek kutakodnának, akkor látnák, hogy van a fajzene és van a popzene. És a fajzene volt az ő módjuk arra, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream-től, mert nem akarták, hogy a gyerekeik fekete és barna emberek által alkotott zenét hallgassanak, mert azt mondták, hogy az démoni és bla-bla-bla-bla”

– fogalmazott az énekesnő.

Lizzo ugyan futólag megemlített két fekete popsztárt, akiknek tömeges közönségük volt: Whitney Houston és Mariah Carey, azonban bizarr módon számos más fekete popsztárról – Michael Jackson, Tina Turner, Beyonce, Lionel Ritchie, Prince, John Legend, Alicia Keys és még sokan mások – nem tett említést.

Ahogy arról a Breitbart News is beszámolt, Lizzo a Vanity Fair magazin novemberi címlapján adott interjút, amelyben az abortuszról, a kövérségről és James Madison elnök kristályfuvoláján való játékról beszélt twerkelés közben. A popsztár kitért arra is, hogy zenéje nem a fehér közönségnek szól.

 

Nem a fehér embereknek csinálok zenét.”

– jelentette ki.

Ennek ellenére a popsztár túlnyomórészt fehér producerekkel és dalszerzőkkel dolgozott legutóbbi három albumán, és néhány legnagyobb slágerén az X Ambassadors nevű rockbandával dolgozott együtt, amelynek tagjai mind fehérek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére