Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bombák a pályán, bombázók a lelátón

888.hu

2022.11.30. 17:20

Baj van a hölgyekkel. S még mielőtt a feministák megköveznének, gyorsan leszögezem, leginkább a kiemelkedő labdarúgó eseményeken. Mint például a katari világbajnokság, ahol – például – az angol válogatottat elkísérő feleségek, élettársak és barátnők mintegy 10 millió forint értékben piáltak a szállásukat biztosító tengerjárón. Csoda, hogy a címlapokra kerültek? Persze nem csak a rossz oldalukat mutatják a lányok, asszonyok. Annál is inkább, mert legtöbbjük nem éppen hétköznapi bombázó. Összeállításunkban róluk mutatunk be néhány felvételt. S előre is elnézés kérünk, mert biztosan kihagytunk néhány olyan hölgyet, aki biztosan megérdemelte volna, hogy a legjobbak, legszebbek között kapjon helyet.
Robert Lewandowski felesége, Anna alighanem egyedül is simán megállná a helyét az életben. Ő maga is sportolt és máig sportol, iskolás korában kezdett el karatézni, és nemzetközi szinten is elismerésre méltó eredményeket ért el. A versenyzés befejezése után fitneszkönyvet írt, különböző edzésekkel kapcsolatos projektekben vett részt. S természetesen a 33 éves édesanya remek alakja is jelzi, érdemes megfogadni a tanácsait.

 

Lionel Messi 2017-ben házasodott össze gyerekkori barátnőjével. Az argentin futballsztár csak 2009-ben erősítette meg, hogy közelebbi kapcsolatot ápol a 21 éves Antonela Roccuzóval. A kissé félénk Messi, szintén labdarúgó unokatestvérén, Lucas Scagliarin keresztül ismerkedett meg közelebbről párjával. Antonela – már amennyire lehet – kerüli a nyilvánosságot, gyerekeik nevelésére összpontosított az elmúlt években, de miután 19 millió követője van az Instagramon, nem nagyon tud a háttérbe húzódni. Nyilván annyira nem is akar.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) által megosztott bejegyzés

 

Mint a mesében: a királyfi találkozik a félénk szolgálólánnyal. Márpedig majdnem így történt. Georgina egy madridi Gucci üzletben dolgozott eladóként. 2016-ban, a műszakja végeztével éppen indulni készült, amikor betoppant Cristiano Ronaldo. A többi, nos, az már ismert, ha máshonnan nem, a médiából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Georgina Rodriguez (@_georgina_rodriguez__) által megosztott bejegyzés

 

Megan Davison iskolás korában ismerte meg későbbi férjét, Jordan Pickfordot, az angol válogatott kapusát. Igaz, csak idén nyáron tudtak istenigazából egybekelni, mert korábban a Covid-járvány miatt csak szűk körben tartották meg a menyegzőt, amit idén nyáron a Maldív-szigeteken azért bepótoltak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megan Pickford (@meganpickford_) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megan Pickford (@meganpickford_) által megosztott bejegyzés

 

 

Sasha Rebecca Attwood modell, sminkes és Youtube-sztár, Jack Grealish barátnője. Az angol futballistával való kapcsolata előtt is jól ismerték Nagy-Britanniában, utána pedig tényleg igazi sztár lett. Nem érdemtelenül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sasha Rebecca (@sasha__rebecca) által megosztott bejegyzés

 

Kingsley Coman feleségét, Sephora Goignant néhány napja a vb egyik legcsinosabb hölgyének nevezték. Néhány éve azonban azért került a címlapra a pár, mert Kingsley bántalmazta. A Bayern München futballistája bűnbánó magatartásáért mindössze 1 eurót fizetett az áldozatnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére