Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kormánynak az ellátásbiztonságért is harcolnia kell, a Twitter felfüggesztette Kanye West fiókját

888.hu

2022.12.04. 19:59

Valamint jelentős élelmiszerromlással kell szembenézniük az élelmiszerláncoknak az áramkimaradás miatt Franciaországban.

 

Nem csupán az olaj és gáz árának emelkedése ellen kell harcolnia a kormánynak, hanem az ellátás biztonságát is garantálnia kell.”

– hangsúlyozta a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorából a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba hozzátette: a gáz esetében szerencsére a hosszútávú szerződések biztosítékot jelentenek Magyarország számára, más országok azonban nemcsak az áremelkedésekkel állnak szemben, de abban sem biztosak, hogy lesz-e elég gáz a fűtési szezonban.

 

 

 

A Twitter ismét felfüggesztette a Ye művésznéven szereplő, korábban Kanye Westként ismert rapper fiókját, a közösségi médium erőszakra való felhívásra vonatkozó szabályának megsértése miatt.

Elon Musk, a Twitter tulajdonos-vezérigazgatója megerősítette az intézkedést, amihez hozzátette, hogy a legjobb szándéka szerint járt el, de az énekes ismét megsértette az erőszakra való felhívás elleni szabályt, így

a fiókot felfüggesztik.

 

 

 

Franck Charton, a francia áruházláncok szövetségének, a Perifemnek az általános küldötte kifejtette, hogy a nagyvállalatok már készülnek a téli hónapok áramkimaradásaira, és bár a tervezett áramkimaradások előtt egy nappal, este fél tízkor értesíteni kell őket erről, Charton szerint ez az idő túl rövid ahhoz, hogy megfelelően reagálni tudjanak.

 

Charton szerint az üzletek kénytelenek lesznek »megelőző zárlatokat« tartani, ami a friss termékek jelentős mértékű pazarlásához vezethet.”

– írja a France Info műsorszolgáltató.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére