Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több tiszteletet kér a férfiassága méretével foglalkozó szurkolóktól a Sunderland focistája

888.hu

2022.12.05. 11:25

Szolidabb nótázásra kérte a lelátó népét a Sunderland elefántcsontparti futballistája, Amad Diallo. A Manchester Unitedtől kölcsönbe érkezett 20 éves játékos férfiasságának méreteit dicsőítik egy-egy jó szereplése alkalmával a szurkolók. Márpedig Diallo remekel a Championshipben, de nem élvezi az effajta népszerűséget.

 

Hamar közönségkedvenc lett a Sunderland ifjú, elefántcsontparti futballistája, Amad Diallo. Az augusztus végén a Manchester Unitedtől érkezett 20 éves kölcsönjátékos a góljai révén belopta magát a szurkolók szívébe. Az ifjú azonban nem igazán örül a gyorsan jött népszerűségnek, és annak, hogy a lelátó a nevét skandálja. A pillanatnyilag a második vonalban szereplő Fekete Macskák drukkerei ugyanis nem túl szalonképesen nótáznak Diallóval kapcsolatban, ráadásul a fekete bőrűekkel szembeni faj sztereotípiák felerősödését is szolgálják.

A hét végi Millwall ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen sem maradt el a szokásos önfeledt lelátói karének: „He has the biggest dick”, magyarul „az ő f***a a legnagyobb”. Nem véletlen, hogy a fiatal játékos a Sunderland Twitter-oldálán kérte a rajongókat, hogy mutassanak több tiszteletet iránta és változtassák meg az ének szövegét, amellyel félreérthetetlen megjegyzéssel férfiassága méretére utalnak.

 

 

„Kedves Sunderland-rajongók! Elképesztően jól érzem magam a csapatban és imádom az általatok felém áramló energiát. Nagyon jó érzés hallani, amint a nevemet skandáljátok, de tisztelettel kell lennünk egymás iránt.
Ezért arra kérlek benneteket, hogy változtassuk meg a dal szövegét! A hangos buzdítás természetesen maradjon továbbra is, és menjünk előre együtt! Hajrá fiúk!”
– tudatta Diallo, ám kérése eddig nem igazán hallgattatott meg, a hét végén, a Millwall elleni meccsen is felhangzott a régi nóta.

Gólja után azonban Sunderland-szurkolók jó része dalra fakadt, pedig kifejezetten arra kérte a rajongókat, hogy ne tegyék. A Manchester United belga légiósa, Romelu Lukaku hasonló kérést intézett egykor a United-szurkolókhoz a férfiasságára utaló szövegek miatt.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére