Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A klímaaktivisták szerint rendben van, hogy benzines autókat használnak

888.hu

2022.12.08. 16:40

A „Just Stop Oil” aktivisták szerint ez nem képmutató.

 

Dr. Larch Maxey, az öko-csoport klímakutatója elmondta, hogy néhány tag még mindig autót vezet és benzint tankol – de elutasította, hogy ez képmutató lenne – írja a Telegraph.

Az aktivisták vezetői szerint ők csak a „fosszilis üzemanyag-gazdaság áldozatai”.

Maxey szerint azoknak, akik az olajipar leállítását követelik, de közben benzines autóval járnak, nem kellene képmutatásnak nevezniük, mert ők „mindent megtesznek, hogy a szükséges változást sürgessük”.

Az a kijelentés, hogy az aktivisták kénytelenek benzines autót vezetni, mert nincs más lehetőség, abszurdum, tekintve Nagy-Britannia hatalmas tömegközlekedési hálózatát, valamint azt a tényt, hogy gyakorlatilag minden nagyobb város ma már tele van kerékpárutakkal.

 

Az igazság az, hogy mindannyian képmutatók, akiket jobban érdekel a figyelemfelkeltés és a közösségi médiában való megjelenés, mint a tényleges ügy, amiért állítólag harcolnak.

 

Ahogy a lenti videóban dokumentáljuk, a „Just Stop Oil” egy olyan mozgalom, amelyet felső-középosztálybeli sznobokból áll, akiket szó szerint milliárdosok finanszíroznak.

A tüntetők rutinszerűen élvezik a rendőrség védelmét is, amely ahelyett, hogy letartóztatná őket, amikor elállják az utakat, megállítják a mentőautókat – veszélybe sodorva az emberek életét –, egy csésze teát és tanácsadást biztosít számukra.

Valójában minden nagyobb kulturális intézmény, transznacionális vállalat, bank, hagyományos médium és tudományos intézmény támogatja a „Just Stop Oil”, a „Extinction Rebellion” és valamennyi alszervezet követeléseit.

Ezt az állítólag alulról szerveződő „népi ellenállási mozgalmat” gyakorlatilag az intézményrendszer minden létező szerve támogatja.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére