Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Marilyn Mansont ismét beperelték kiskorú elleni szexuális zaklatás miatt

888.hu

2023.01.31. 10:45

Az a vád a rockerrel szemben, hogy az 1990-es években többször is szexuálisan zaklatott egy kiskorú lányt.

 

A Rolling Stone beszámolója szerint Manson mellett az Interscope és a Nothing Records lemezkiadók is a per vádlottjai. A jelentés szerint ez az első olyan per, amelyben Mansont olyan szexuális bűncselekményekkel vádolják, amelyek pályafutása korábbi éveiben történtek, mivel más nők, akik korábban már beperelték, azt állították, hogy a szexuális visszaélés 2010 körül történt.

A perben a névtelen felperes, akit csak Jane Doe-ként ismernek, azt állítja, hogy 1995-ben, 16 évesen találkozott először Mansonnal az egyik koncertjén.

A rocker állítólag behívta Doe-t egy másik fiatal lánnyal együtt a turnébuszába. A buszon Manson megkérdezte az életkorukat és az iskolai osztályzatukat, és felvette a lakcímüket és a telefonszámukat. A perben az áll, hogy a rocker különféle szexuális bűncselekményeket hajtott végre az akkor még szűz lányon. A beleegyezési korhatár Texasban már akkor is 17 év volt.

Az esetet követően állítólag Manson felszólította a lányt, hogy „szálljon le a buszomról”, és azzal fenyegetőzött, hogy megölheti őt és a családját is, ha bárkinek elmondja a történteket. Az elkövetkező években a lány kábítószerekhez és alkoholhoz nyúlt, mialatt Manson többször is felvette vele a kapcsolatot, hogy küldjön a lány magáról fotókat.

A beadvány azt írja, hogy kapcsolatuk folytatódott New Orleansban is, ahol az egyik koncertjére hívta el a lányt és ismét szexuálisan zaklatta.

Az elmúlt néhány évben több mint egy tucat nő jelentkezett azzal, hogy Mansont szexuális visszaélésekkel vádolják. 2021-ben Evan Rachel Wood, az HBO Westworld című műsorának sztárja nyilvánosan megvádolta a rockert, hogy tinédzser korában évekig bántalmazta. Ezenkívül Ashley Morgan Smithline modell, aki megerőszakolásával és bántalmazásával vádolta Mansont, pert indított ellene. A rocker egykori asszisztense, Ashley Walters szintén beperelte szexuális zaklatás és szexuális zaklatás miatt. Később mindkét ügyet elutasították.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére