Tovább foltozzák a Fogarasi úti felüljárót

888.hu, Fogarasi úti felüljáró
Vágólapra másolva!
Megérkezett a válasz az augusztusban felújított Fogarasi úti felüljáró hiányosságaival foglalkozó minapi cikkünkre. A Budapest Közút Sajtóosztálya az alábbiakat írta honlapunknak, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.
Vágólapra másolva!

„A XIV. kerületi Fogarasi úti felüljáró hídszerkezetén és a csatlakozó rámpákon 2022. augusztus-szeptember hónapjaiban a Budapest Közút nagyfelületű burkolatjavítást végzett. Az elvégzett munka célja a meglévő burkolat javítása, a szükséges teljes körű felújítás időben történő kitolása volt, ugyanis a beavatkozásainknak határt szab a rendelkezésre álló idő és anyagi forrás. Az elvégzett javítás nem tekinthető egyenértékűnek a felüljáró teljes pályaszerkezetének felújításával. A kialakuló burkolathibák javítását folyamatosan végezzük.”

Nincs is ezzel semmi baj, ha nem is kielégítő, de magyarázattal szolgálnak. Mondjuk azt azért egy laikus is látja, hogy felesleges volt tavaly nagy erőkkel felmarni régi burkolatot, a ma is látható eredményt további toldozgatásokkal, foltozgatásokkal is el lehetett volna érni. Valószínűleg sokkal olcsóbban.

Szóval várjuk az újabb és újabb foltokat.