Továbbra is célkeresztben vannak a gyermekek

Disney pride 2023 kollekció

888
Vágólapra másolva!
Egyre több a homoszexuális mesehős és a szivárványos babaruha.
Vágólapra másolva!

A karácsony vagy a húsvét a pár napos ünnepével elbújhat a Pride mögött, a nemzeti ünnepekről nem is beszélve. Akkora szinteket ölt már a homoszexuálisokat, transzneműeket és az egyéb LMBTQ+ identitásúak „elnyomása" és „kirekesztése", hogy egy egész hónap szól a másságuk ünnepléséről. A június itthon is a Pride hónapja lett, ilyenkor a szokásosnál is több szivárványos tartalom zúdul mindenkire, természetesen arra is, aki erre nem kíváncsi. A gyerekek megkörnyékezése már rég óta tart, egyre több mesehőst maszkíroznak át fiúból lánnyá vagy fordítva és egyre több a gyerekeknek szóló Pride-szivárványos kiegészítő is.

A Disney már rég óta beállt ebbe a sorba, az újabb meséik már szinte nézhetetlenek, annyira erőltetett bennük az ideológia és a propaganda. A Pride „ünnepe" kapcsán most újabb ruhakollekciót is piacra dobtak, aminek része például csecsemőknek való rugdalózó is, rajta szivárványos Miki egérrel. A cég bíztatja a szülőket, hogy ebben a kisruhában vigyék a babájukat a Pride felvonulásra. A kollekció leírásában olvasható, hogy a Pride kollekciót „az LMBTQIA+ közösség tagjai és szövetségesei hozták létre", és hogy „a Walt Disney Company büszkén dolgozik nonprofit szervezetekkel egész évben, hogy világszerte támogassa az LMBTQIA+ közösséget".

Ez olyannyira így van, hogy az egyik Disneylandben egy dragqueen, vagyis egy női ruhába öltözött felnőtt férfi köszönti a gyerekeket a vidámpark ruhaboltjában, ahol a kislányok királylányos ruhácskákat vásárolhatnak maguknak.

Az LMBTQ propagandát támogató cégek júniusban mindig gőzerőre kapcsolnak, naponta várható majd újabb gyerekeknek szóló szivárványos tartalom, például az amerikai ikonikus mese, a Szezám utca és lakói is külön tartalmakkal készülnek a legkisebbeknek. Az egyik első, „Pride-köszöntő" bejegyzésükben Ariana DeBose queer színésznő látható Elmo-val, ahol elmondják: „Ebben a hónapban és minden hónapban szeretnénk ünnepelni LMBTQIA+ családunkat, barátainkat és közösségeinket!"

Persze a Pride és az LMBTQ emberek továbbra sem akarnak ám semmi különöset a gyerekeinktől, ez csak szivárványos mókázás, nincs ám szó szülők háta mögött gyerekek nemátalakításáról vagy heteroszexuálisok kirekesztéséről, á dehogy. Köszönjük szépen, de ebből nem kérünk.