Postabontás

2022.05.28. 12:30

Az akvapark helyett ott van Harkány - hívja fel a figyelmet olvasónk

Több fontos témát is érintett a Postabontás rovatban a közelmúltban T. F. aláírással olvasótársam - olvasható a levélben.

DN

XXVI. Harkányi Fürdőfesztivál

Fotó: Löffler Péter

Felvetette a többi közt annak ötletét is, hogy mi lenne, ha letennénk arról, hogy Pécsett akvapark épüljön, és helyette inkább a harkányi fürdőt tennénk korszerűen és gyorsan elérhetővé a pécsiek és a Pécsre érkező turisták számára. 

A felvetés véleményem szerint kiváló gondolat. Érthetetlen számomra, hogy eddig ez miért nem jutott senkinek eszébe. A harkányi fürdők (mert több is volt!) a fővárosi fürdők után a jelenlegi országhatárokon belül az egyik legrégebbi és legszínvonalasabb létesítmények voltak a rendszerváltás előtt. Az elhúzódó tulajdonlási hercehurca miatt sajnálatosan elmaradtak a szükséges fejlesztések, de ezek újra beindultak, elkésve semmi nincs. 

A pécsi akvaparkra értelmetlenül elpocsékolandó pénzeknek véleményem szerint is sokkal jobb helye lenne a további harkányi fejlesztéseknél, és ezekből a forrásokból talán futná az olvasótársam által a Postabontás rovatban megjelent írásában javasolt gyorsvasút mielőbbi megépítésére is. 


Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában