Korszerűsítenek

2022.06.29. 17:01

Fejleszthet a nagy múltú harkányi halászcsárda

Technológiai korszerűsítést, illetve eszközfejlesztést valósítanak meg a harkányi Szigeti Halászcsárdában.

Fotó: KISS ANNAMARIE

Az 1993. óta működő étterem tulajdonosa, Ivánics György, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében nyert támogatást a fejlesztésre. A több mint hétmillió forint összköltségű (30 százalék önerővel) beruházás keretében technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzésére kerül sor, mellyel továbbra is biztosítani tudják a vendégek magas színvonalú kiszolgálását, miközben a gasztronómiában végbemenő technológiai fejlődéssel is lépést tudnak tartani.

A magyaros profilú, csárdajellegű vendéglátást folytató étterem szezonálisan várja a vendégeket, az egyik legkedveltebb vendéglátóhely a térségben. A fejlesztés eredményeként a vállalkozás bővíti eszközparkját, hogy a jövőben növelni, könnyíteni, újítani és gyorsítani tudja az éttermi munkafolyamatokat. A fejlesztésre kiválasztott eszközök lehetőséget biztosítanak új, minőségi ételek elkészítésére is, és a projekt várhatóan további munkahely teremtést és árbevétel növekedést fog eredményezni. 

Egy jó ebéd után érdemes meglátogatni az újonnan átadott terehegyi játszóteret is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!