Ajánló

2022.06.30. 09:03

Jöhet a második nap! Ezeket ajánljuk az orfűi fesztiválról

Egy napon már túl vagyunk, megnéztük, mi lehet érdekes csütörtökön.

bama.hu

Fotó: Dömötör Géza

A nagyobbik nagyszínpadon mintha egy kicsit pécsi fókusz jönne, hiszen a 30y és a Kiscsillag egymás után lép fel este kilenckor, majd 23:30-tól. A közelben lévő másik nagyszínpadon a HS7 frontemberének szólóprodukciója debütál este nyolctól, nemes egyszerűséggel Szűcs néven. (Ez ugyanis a vezetékneve az illető kopasz úriembernek - a szerk.)

A nagysátorban durván arcon vág mindenkit a nyolcvanas évek: a Balaton, a Kontroll Csoport és az Európa Kiadó játszik egymást követően este nyolc tíztől egy olyan fesztiválon, melynek a törzsközönsége minden bizonnyal még meg sem született akkor, amikor ezek a zenekarok csúcson voltak. A Fonó Borfaluban a Muzsikás muzsikál, szinte kötelező program lesz, míg a Tűzhöz közel Bérczesi Róbert egy szál gitárral remélhetőleg a legszebb napjait, slágereit, feldolgozásait idézi majd.

Ne feledjük azt sem, hogy ezen a napon a víziszínpad is beindul, lesz is rá szükség a majd' negyven fokos melegben. Kettőtől a Félső Tízezer, majd háromtól a Balaton játszik a Pécsi tavon. Ez utóbbi szép kis képzavar, az egyszer biztos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában