Ajánló

2022.07.01. 09:01

Már a harmadik napnál jár a Fishing - Mit nézzünk ma?

Nem múlik el nyomtalanul a pénteki nap sem az orfűi alterfesztiválon, mindenféle gitárzene lesz fókuszban, no és a hiphop.

bama.hu

Forrás: Fishing On Orfű FB-oldala

Táááámadááás! Mondaná a szakavatott szurkoló a PMFC-meccsen, ha épp egy nagyszerű derbin lennénk. De mivel Orfűre figyelünk ma is, ezért meghódíthatjuk ezzel a felkiáltással a Panoráma kemping csúcsát, ami egyébként a Semmi tisztás nevet viseli, és lehet chillezni és mozizni! 

De mi lesz a zene ma?

Ha valakik, akkor a Carson Coma srácai gyorsabban berobbantak, mint az elmúlt 10 évben bármi a gitárzenés előadók közt. Most a Fishingen is a nagyszínpadon ugorják meg a lécet este héttől. Az esti sávban az Esti Kornél teszi oda magát kilenctől, őket a Blahalousiana követi, hogy zárja a nagyszínpadot erre a napra. A Vízipók nevű második nagyszínpadon játszik a Pál Utcai Fiúk és az Ivan @ The Parazol is, te kihagynád? Mi nem.

A Nagysátorban Frank zenél este nyolc után, míg az Amondó színpadot, ahogy az már több éve szokás, egész napra birtokba veszik a hip-hop és rap kurrens hazai előadói. A Fonó Borfaluban Pécs legújabb felkapottjai, a Filc tehetséges fiai zenélnek, őket a Kaláka követi, éles váltással. Este héttől a Tűzhöz közel Barkóczi Noémi csilingel szép és kellemes gitárjátékával és angyali hangjával. 

És mi csak a jéghegy csúcsát mondtuk el ma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában