Valóra vált az álma

2022.08.12. 14:00

„Ha majd lábra állhatok, akkor én is lehetek rendőr?” – emlékezetesen alakult Marci szülinapja (videó)

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Vélhetően eddigi legboldogabb születésnapját ünnepelhette Hegedűs Marci, akinek egy álma válhatott valóra azzal, hogy egy napra rendőr lehetett.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a médiában értesült a pécsi kisfiú legnagyobb kívánságáról, így azonnal felvették a családdal a kapcsolatot, hogy Marci ötödik születésnapján egy rendőri látogatáson vegyen részt.

Lapunkban többször írtunk Hegedűs Marciról, aki egy nagyon ritka daganatos megbetegedésben szenved, Diffuz Leptomeningealis Neuroglial Tumorja van, deréktól lefelé lebénult. A világon alig 20 betegnél diagnosztizálták ezt a kórt, amely a rák egyik legritkábban előforduló fajtája. Öt naposan kapta meg az első kemoterápiás kezelését, de most már az óvodára készülhet.

Először talán kissé megszeppenve fogadta az őt körülvevő rendfenntartókat, de a megkülönböztető jelzés azonnal ámulatba ejtette. Természetesen a torta sem maradhatott el.

 

Mint megtudtuk, a fiatal fiú gyakran teszi fel a kérdést: „Ha majd lábra állhatok, akkor én is lehetek rendőr?” Nos, ebből egy napot megtapasztalhatott, de reméljük látjuk őt még szolgálni a jövőben.

Forrás: Laufer László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában