Baleset

2022.08.12. 15:00

Teljes útlezárás az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán (frissítve)

Egy személygépkocsi a 169-es kilométerszelvénynél lévő C alagútban többször megpördült, és a falnak csapódott, nem sérült meg senki - tájékoztatta lapunkat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

bama.hu (forrás: Teol.hu)

Anyagi káros baleset történt tizenhárom óra öt perc körüli időben az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán a 169-es kilométerszelvénynél a C alagútban. Egy Pécs felé haladó személygépkocsi egyelőre ismeretlen okból többször megpördült, és az alagút falának csapódott. 

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt 13 óra 10 perctől teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat a Bátaszéki csomópontnál a rendőrök az 56-os számú főútra terelik. Az M6-os autópályára a Véméndi csomópontnál tudnak az autósok visszatérni. Kérik a járművezetők türelemét és fokozott figyelmét.

Frissítve (15:29)

A balesettel kapcsolatban megkerestük a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik elmondták, hogy az autó tulajdonosa egy 62 éves keszthelyi férfi. Szerencsére nem sérült meg, azonban a mozgásképtelen kocsi miatt még mindig teljes útzár van érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!