A program vendége Novák Péter lesz

2022.09.24. 17:40

A pécsi Kertvárosban keresik a legfinomabb süteményeket

A Pécsi Kulturális Központ a Kultúrházak Éjjel-Nappal országos rendezvényhez kapcsolódó színes, színvonalas programjaival várja intézményeiben látogatóit.

bama.hu

A kép illusztráció

A Magyar Népművelők Egyesülete által kiírt, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával megvalósítandó „Kultúrházak éjjel-nappal” pályázaton a PKK Apáczai Művelődési Ház elnyerte a „Kiemelt vidéki város” címet a XVI. Honvéd Téri Napok rendezvényével, ezért a szeptember 25. délutáni programokat megtiszteli Novák Péter színész, műsorvezető, a Kultúrházak Éjjel-Nappal programsorozat arca.

A rendezvény keretében keresik a "Régi Kertváros" legjobb sütisütőjét, vasárnap 15 óráig várják az elkészült finomságokat a szervezők a Honvéd téren felállított sátrakban. A programok reggel 10 órakor kezdődnek a matinéval, majd kézműves vásár, Színes-színpad, Játék-tér, illetve az Egyesületek sétánya várja az érdeklődőket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában